Arkiv for kategorien nyheter

Lørdag 08 Juli fra kl 11.00 til kl 16.00 går årets stintekonkurranse av stabelen :-) Det blir i år som før 2 klasser å delta i, og begge går på vekt. Kl.1 : Fisk den største stinta (dei små brune), kl 2 : fisk den største fisken.

Ta med deg barn/barnebarn og bli med på stintekonkuransen: Utstyr ungene med redningsvest og fiskesnøre, og kos deg på bryggekanten. Har du heller bare lyst på ein god drøs med kjente, så er dette og ein god anledning til det. Sett deg der det måtte passe, kjøp deg ein kopp kaffi og noe godt å bite i fra vårt bakeri. Dette blir som vanlig ein dag med sol fra skyfri himmel.

Nb ! Husk å meld deg på før du starter å fiske på konkurransen. Det er lov å fiske fra land og båt, men fisken skal være fisket i konkurransetiden.

 

Fine premier til vinnerne :-)

 

Velkommen til Lysefjorden Marina lørdag 08 juli!


Vi har nå hatt vårt siste selskap i selskapslokale på Bergevik Brygge. Selskapslokalet har nå blitt en flott familieleilighet!  

Velkommen skal du være på overnatting på Bergevik Brygge, som nå består av 3 ulike leiligheter med hver sitt særpreg!

Leilighet

Leilighet 1

Vi har vært så heldige å være med på programmet Naturopplevelser for livet på matkalanen. Se episodene under følgende linker: https://vimeo.com/197387793 og https://vimeo.com/198203699

img_0410.PNG

img_0412.PNG

julebingo1.jpg

Lysefjorden Marina - Bergevik, N-4110 Forsand - Telefon: +47 51703900 - E-post: post@lysefjorden.no